پروتئین وی و کازئین ، کدام بهتر است؟ – مقایسه پروتئین های موجود در شیر

در این مطلب به تفاوت های میان پروتئین وی و کازئین میپردازیم. هر پروتئین ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد …

انواع فرآورده های شیر چگونه ساخته میشوند؟ لبنیات دارای چه ترکیباتی هستند؟

در این مطلب به بررسی ترکیبات انواع فرآورده های شیر و نحوه ی تولید لبنیات میپردازیم. پنیر ، ماست ، خامه و پروتئین های شیر از جمله …

شیر گاو از چه موادی تشکیل شده است؟ بررسی ترکیبات شیر

شیر تنها ماده ی موجود در جهان است که یک غذای کامل به حساب می آید. این ماده از چربی ، کربوهیدرات و پروتئین تشکیل شده است.

باشگاه تنها راه بدنسازی نیست! – آموزش تمرین در خانه

آموزش صحیح چند حرکت کاربردی جهت ایجاد فشار کامل بر روی عضلات.

ارزش خرید پروتئین شیر پگاه در برابر مکمل های مشابه بازار

در این مطلب به ارزش خرید پروتئین شیر پگاه و مقایسه با مکمل های کازئین موجود میپردازیم. محتوا و میزان پروتئین :

MPC چیست؟ – پودر پروتئین تغلیظ شده شیر چگونه ساخته می‌شود؟

Milk Protein Concentrate یا  پودر پروتئین تغلیظ شده شیر (به اختصار MPC) ماده ای است که حاوی مقادیر زیادی پروتئین شیر

مکمل آلبومین نارین و تاثیر آن بر عضله سازی

در این مطلب به بررسی فواید و مزایای مکمل آلبومین نارین در رشد عضلات می پردازیم. شاخص کیفیت آمینو اسید

پروتئین پگاه (mpc) – بررسی ویژگی ها و مزایا

بررسی اجمالی ویژگی های و مزایای پودر پروتئین تغلیظ شیره شیر شرکت پگاه – طریقه مصرف و مقایسه با محصولات خارجی …